#4
december 2013
 
 
Door Sjoerd (pseudoniem)

Samen met een paar vrienden organiseer ik tripfeestjes. Ons doel is de bezoeker een ultieme tripervaring te laten beleven. Veel vrienden en bekenden willen graag eens experimenteren met een tripmiddel. Wij bieden ze de mogelijkheid om een trip te ervaren in een daarvoor zeer geschikte setting.

Het idee is ontstaan op mijn eigen verjaardagsfeestje. Ik had leuke mensen uitgenodigd en aardig wat tijd gestoken in het decoreren van mijn huis. Het leek op een kleine club. Mijn woonkamer was de mainstage en de slaapkamer de chill-out. Een dj booth, blacklight en wat string-art maakten het feest compleet. Mijn huis bleek een ideale setting om te trippen. Na een geweldige nacht met z'n allen is er nog veel over het feestje nagepraat. Hieruit onstond het idee dit snel nog eens dunnetjes over te doen.

Setting

Sinds kort hebben we een mooie ruimte tot onze beschikking die we speciaal decoreren om de ervaring voor onze trippers te maximaliseren. Dagenlang zijn we bezig met de voorbereiding. Tijdens het trippen worden kleuren intenser beleefd. Wij proberen hier op in te spelen door blacklight decoraties te maken en verschillende settings binnen het pand te creëren. Zo loop je vanuit het gekleurde universum opeens drie meter verderop een groene jungle in met dikke chill-kussens. Het decoreren van een feestje is een creatief traject dat begint in mijn hoofd. In mijn omgeving en op mijn werk bekijk ik, voordat ik iets weg gooi, of ik het niet kan recyclen tot een stuk decoratie voor een feestje. Zo wordt een stuk verpakkingsschuim ineens veel interessanter wanneer je er vijf LED-lampjes achter plaatst. Ook rolletjes karton in een blacklight kleurtje geverfd bieden vele mogelijkheden. Overal om mij heen word ik geïnspireerd om nieuwe decoraties te maken. Dit zet anderen ook aan hun creatieve geest te gebruiken en hun eigen creaties te maken.

2C-B

Op onze feestjes wordt een setting gecreëerd waar iedereen hetzelfde middel gebruikt. Alleen de dosis is per persoon verschillend. We kiezen onze bezoekers zorgvuldig uit, het zijn allemaal vrienden of bekenden waarvan we weten dat ze in de groep passen. Afgelopen keren hebben we gekozen om te trippen op 2C-B. Dit leek ons het meest geschikte middel voor een kennismaking met trippen. 2C-B is al vrij snel visueel en blijft geestelijk redelijk makkelijk te sturen in vergelijking met andere tripmiddelen. Vergeet echter nooit dat het een psychedelisch middel, is waar je ook een bad trip van kunt krijgen.

Voorlichting

Voor het feest begint krijgt iedereen informatie over wat de trip met hen kan doen. Er zijn ervaren mensen bij, die goede begeleiding kunnen geven als iemand het toch moeilijk krijgt. Ook is er een ruimte waar minder visuele invloeden zijn, voor als het iemand allemaal even te veel wordt. De rest van de ruimte doet de naam van het feest eer aan. A colourful fantasy, onze manier om anderen een leuke recreatieve en vooral veilige ervaring met een tripmiddel te geven.

Deel

 

Reacties

Cherrymountains
Posts: 2
Comment
new comment
Reply #2 on : Tue December 17, 2013, 23:33:26
Supertof dit!
max
Posts: 2
Comment
new comment
Reply #1 on : Sat December 28, 2013, 08:54:21
Sjoerdddd, ik wil je leren kennen!!! :-)

Write a comment

  • Required fields are marked with *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

 
I  N   D  I  T   N  U  M  M  E  R
Duplicate of Van de redactie:
Middel
Cocaethyleen
GHB vs. heroine
Setting
Black out
Unity
Column Def P
Roken
Set
 
 
 

archief

#0
#1
#2
#3
#4

links

drugs docu's
seks docu's
drugs links
seks links

algemeen

contact
over apexx
colofon
nieuwsbrief

 
 

apexx is een uitgave van de stichting MAINline drugs en gezondheid | Amsterdam | telefoon 020 6822660 | email info@apexx.nl